Globe image
Učenje stranih jezika

Porta Aperta škola stranih jezika

Škola Porta Aperta je licencirana od strane Ministarstva prosvjete Crne Gore za izvođenje nastave za engleski, italijanski, njemački, španski kao i crnogorski za strance. U pripremi su licence za ruski, francuski, portugalski, turski i albanski jezik kao i kodiranje za djecu i nastavnike. Naši kursevi se izvode u malim grupama kako bi učenje prilagodili potrebama svakog polaznika individualno a moguće je organizovati i privatne časove 1 na 1. Nastava se najčešće izvodi u našim prostorijama ali može i online, po potrebi, dok za korporativne klijente obezbjeđujemo dolazak u vaš prostor ukoliko je to vaš izbor.

Naši kursevi se baziraju na licenciranim kurikulumima (planovima i programima) koji su usklađeni sa Zajedničkim evropskim okvirom (CEFR) te nudimo sve nivoe od A1 do C2. Totalni početnici su takođe dobrodošli.

Ukoliko vam treba savjet za dalji plan učenja stranog jezika ili boravak u inostranstvu, naši savjetnici će vam pripremiti program prilagođen vašim potrebama. Napišite nam email i mi ćemo vam predložiti najbolje opcije. 

Pišite nam na education@portaaperta.me ili zakažite konsultacije na 069 240 016.