Porta Aperta - Cover
Učenje stranih jezika

Škole stranih jezika u inostranstvu

Porta Aperta ima saradnju sa velikim brojem akreditovanih škola stranih jezika širom Evrope koji nude kurseve tokom cijele godine. Za vas smo pripremili širok izbor kurseva u Velikoj Britaniji, Italiji, Njemačkoj, Austriji, Francuskoj, Španiji, Švajcarskoj, Malti, a preko naših partnera možemo takođe organizovati različite programe u SAD, Kanadi, Australiji, Južnoafričkoj Republici, Singapuru, Novom Zelandu, Australiji i Japanu.

Naučite da govorite strani jezik relativno brzo, putujte, upoznajte nove prijatelje i steknite neprocjenjivo iskustvo!

Programi su fleksibilni tako da možete sami izabrati dužinu trajanja kursa - od dvije nedelje pa do cijele godine kao i broj časova dnevno, a grupe su organizovne po uzrastu i nivou jezika. Mnoge škole nude različite vrste smještaja kao što su smještaj u porodici, u hostelu ili studentskom domu koji je u blizini škole. 

Svi kursevi uključuju i društvene aktivnosti koje će vam pomoći da bolje upoznate zemlju u kojoj boravite, da putujete, steknete nova poznanstva i obiđete kulturne znamenitosti.

Ukoliko želite nešto vrlo specifično što se ne nalazi u našoj ponudi, mi ćemo vam pronaći ono što tražite kroz pretragu kompletne baze akreditovanih škola. 

Kompletna ponuda škola

Pogledajte našu ponudu kurseva i zakažite sastanak sa nama za više detalja na education@portaaperta.me

Zakažite besplatne uvodne konsultacije sa našim timom za obrazovanje