Porta Aperta - Cover
Studiranje u inostranstvu

Studiranje u inostranstvu

Porta Aperta je partner sa više od 20 univerziteta i 10 međunarodnih IB škola u Evropi.

Naša agencija će vam pomoći u svim fazama pripreme za školovanje u inostranstvu, od pisanja same aplikacije i motivacionog pisma, do pripreme i prevođenja prateće dokumentacije, polaganja testa stranog jezika, aplikacije za vizu, nalaženja smještaja i pripremu putovanja.

Takođe ćemo aplicirati i za raspoložive stipendije za vas. Kroz cijeli proces vodi vas vaš mentor koji osigurava da se uspješno pripremite za ovaj važan događaj i ništa ne prepustite slučaju.

Kako teče proces upisa?

Proces upisa traje par mjeseci od momenta kada nam se obratite pa do momenta kada ste potpuno spremni za putovanje. Od samog početka i prvog susreta sa vama, naši savjetnici se fokusiraju na potrebe i želje studenata kojima pružamo psihološku podršku, pomažemo u pronalaženju idealnog programa na osnovne i master studije, pomažemo u traženju smeštaja i popunjavanju formulara za studentske vize i bavimo se aplikacionom procedurom, pripremom i slanjem dokumentacije.

Važna napomena

Porta Aperta ne može da garantuje klijentima da će biti primljeni na željeni univerzitet ili dobiti vizu, o tome odlučuju te institucije, ali vam možemo pomoći da se adekvatno pripremite.

Zakažite besplatne uvodne konsultacije sa našim timom za obrazovanje