Porta Aperta - Cover
Učenje stranih jezika

Helen Doron English

Helen Doron English je međunarodni metod učenja engleskog jezika koji je 2020. i 2021. nagrađen kao najbolja globalna franšiza a istovremeno je dobio globalnu nagradu za odgovor tokom COVID-19 pandemije. Porta Aperta je nosilac franšize za Crnu Goru od 2014. Ovaj metod nudi širok spektar kurseva pažljivo prilagođenih različitim starosnim grupama, nivoima i stilovima učenja, počev od 3 mjeseca do 19 godina starosti. Svi kursevi su usklađeni sa Zajedničkom evropskom okviru (CEFR) i obuhvataju nivoe od A2 do B2. Totalni početnici su takođe dobrodošli na svim nivoima i kojim kursevi nude postepeni napredak.

Metod nastave Helen Doron English koristi igre, pokret, muziku i mnogo zabave kako bi maksimalno iskoristio dječiju prirodnu ljubav prema učenju i sklonost ka upijanju jezika. Centralna komponenta Helen Doron English je „pozadinsko“ slušanje kod kuće, što omogućava da je dijete kontinuirano izloženo engleskom jeziku, svjesno i nesvjesno, a to je jako važno u ranom uzrastu. Iako ova metoda čini učenje lakim i zabavnim, zadovoljava najviše akademske standarde. Majke sa najmlađim uzrastom mogu zajedno pohađati kurs.

Prijavite svoje dijete na Helen Doron English kurs za najbolje dugoročne rezultate i istražite naš vebsajt www.helendoron.me.

Helen Doron English

Potražite više informacija na našem Helen Doron sajtu

Saznaj više