Porta Aperta - Cover
O nama

Porta Aperta

Dobrodošli na web platformu Porta Aperta. Mi smo kompanija sa preko 20 godina iskustva u pružanju usluga vezanih za strane jezike. Specijalizovani smo za prevođenje na 30 svjetskih jezika i nudimo niz mogućnosti za učenje stranih jezika i školovanje u inostranstvu. Našim klijentima pružamo kvalitetnu personalizovanu uslugu kako bi izašli u susret ličnim potrebama i mogućnostima. Zato je Porta Aperta stekla povjerenje velikog broja renomiranih klijenata u Crnoj Gori i inostranstvu. Mi gradimo vaše samopouzdanje i vaše vještine.

Porta Aperta je nosilac nacionalne franšize Helen Doron English® za Crnu Goru od 2014, jedinstvene metode učenja engleskog jezika na zabavan i prirodan način, koji uspješno djeluje u 35 zemalja svijeta. Helen Doron metod je izuzetno kvalitetan sistem učenja engleskog koji ima specijalizovane kurikulume i nastavne materijale od 3 mjeseca pa sve do 19 godina.

Istražite naš portal ili nas pozovite za više informacije. Mi vam možemo pomoći da izgradite samopouzdanje i profesionalnost u komunikaciji na stranom jeziku.    

22

GODINA ISKUSTVA

30

svjetskih jezika

150+

saradnika

500+

klijenata

20+

EVROPSKIH UNIVERZITETA

50+

ŠKOLA STRANIH JEZIKA

40.000

SATI USMENOG PREVODA

420.000

STRANICA PREVEDENOG TEKSTA

Naš tim

Naša lokacija

Naši klijenti

Naš tim čine profesionalci koji imaju obrazovanje iz oblasti lingvistike, prevodilaštva, menadžmenta i finansija i dugogodišnje iskustvo u vođenju zahtjevnih zadataka i projekata. Javite nam se i naš ljubazni tim će vam dati pravi savjet. 

Ivana Zec Barašin

Ivana Zec Barašin

Izvršna direktorica, osnivačica i vlasnica Porta Aperta doo

Miodrag Barašin

Miodrag Barašin

Izvršni direktor Porta Aperta

PU za obrazovanje odraslih

Vanja Madžgalj

Vanja Madžgalj

Konsultantkinja za obrazovanje i ispite 

Nataša Kaluđerović

Nataša Kaluđerović

Menadžerka obrazovnog sektora

Aleksandar Đurović

Aleksandar Đurović

Menadžer finansijskog sektora

Zorica Baošić

Zorica Baošić

Menadžerka prevodilačkog sektora

Jovana Kalezić

Jovana Kalezić

Asistentica prevodilačkog i obrazovnog sektora

Glavna kancelarija se nalazi u Podgorici na adresi Moskovska 127 dok se naše škole nalaze na tri lokacije u Podgorici: u kvartu Central point, u Njegoševoj ulici i pored škole Sutjeska.  Pogledajte mapu za tačnu lokaciju.