Porta Aperta - Cover

Italija

Najbolje i najljepše mjesto da brzo naučite italijanski - je svakako Italija. Prelijepa zemlja kulture i umjetnosti, arhitekture, muzike, ukusne hrane i nadasve vibrantnog života na ulicama koji će vam pružiti dodatnu inspiraciju da učite jezik. 

Kombinujete učenje i putovanje uz naše iskusne savjetnike koji će vam dati vrijedne savjete kako bi vaš boravak u Italiji bio besprekoran.

Nudimo vam kurseve italijanskog jezika u prestižnoj školi Leonardo da Vinči u gradu po vašem izboru i to: u Rimu, Milanu, Firenci i Torinu. Leonardo da Vinči pored kurseva italijanskog nudi i programe pripreme za upis na univerzitete, ukoliko su studije u Italiji vaš izbor.

Pored učenja jezika, posebno vam preporučujemo kratke ali slatke kulturne programe La Dolce Vita koji kombinuju učenje jezika sa izuzetnim ekskurzijama i posjetama događajima poput koncerata ili opere, obilascima muzeja, galerija, grandioznih građevina i sl. Ovaj program omogućava da bolje upoznate Italiju, njenu istoriju, kulturu i savremeni život tako što ćete sve to lično doživjeti uz stručno vođenje vodiča. Ovaj program je posebno atraktivan za manje grupe prijatelja ili zaposlenih u kompaniji koji žele da provedu produženi vikend na kvalitetan način, koristeći pogodnosti niskobudžetnih avio kompanija koje lete direktno od Podgorice za Italiju.  Ovaj paket je fleksibilan i možemo ga prilagoditi vašim potrebama i po želji ugraditi vrijeme za team building za grupe koje dolaze iz iste organizacije.      

Ukoliko planirate da studirate u Italiji, a potrebna vam je, pored jezika, i priprema za specifične oblasti kao što je arhitektura, moda, dizajn ili istorija umjetnosti, naše škole vam nude fleksibilne opcije.

Pored kurseva jezika, nudimo vam i kratke kurseve na italijanskom iz raznih umjetničkih oblasti, kulinarstva i vina.

Svi kursevi su fleksibilni i prilagođeni individualnim potrebama u smislu dužine trajanja i intenziteta. Posjetite ovaj link i pišite nam a naši savjetinici će vam dati sve dodatne informacije kako biste napravili pravi izbor.